Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πορτογαλία – Φερνάντο Σάντος: «Αν δεν περάσουμε στο Μουντιάλ 2022 θα φύγω»

Πορτογαλία – Φερνάντο Σάντος: «Αν δεν περάσουμε στο Μουντιάλ 2022 θα φύγω»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Πορτογαλία καλείται να δώσει πλέον αγώνες play off για να εξασφαλίσει μία θέση στο Μουντιάλ 2022 και ο Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε ότι αν η ομάδα του δεν τα καταφέρει, ο ίδιος θα αποχωρήσει από τον πάγκο της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έχει οδηγήσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, δεν… μάσησε τα λόγια του σε συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι αν η Πορτογαλία αποτύχει να πάει στο Κατάρ, ο ίδιος θα είναι αυτόματα παρελθόν για την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Σάντος

«Αν δεν περάσουμε, θα φύγω. Τότε δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί. Όταν δεν καταφέρνω έναν στόχο, τότε αποχωρώ. Τη δεδομένη στιγμή όμως δεν έχω αποτύχει σε κάποιον στόχο».

Για την ένταση με τον Ρονάλντο: «Δεν έχει νόημα. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, η απογοήτευση ήταν έντονη. Αν ήταν για τους Πορτογάλους φιλάθλους, φανταστείτε για τους παίκτες και το επιτελείο. Οι παίκτες ήταν στο έδαφος. Πήγα στο γήπεδο για να στηρίξω και να παρηγορήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Ο Κριστιάνο, έλεγε σε παίκτη της Σερβίας: “Δεν θα γελούσες αν το γκολ που έβαλα εκτός δεν είχε ακυρωθεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις