Site icon NewsIT

Πορτογαλία – Γαλλία: Οι συμβουλές των Ελλήνων θριαμβευτών του 2004 στους Πορτογάλους!

10.07.2016 | 13:49
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η πορτογαλική "O Jogo" ζήτησε τη συμβουλή τεσσάρων εκ των Ελλήνων θριαμβευτών του 2004 εν όψει του αποψινού τελικού του Euro 2016 ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γαλλία.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Τραϊανός Δέλλας και ο Κώστας Κατσουράνης συμβούλεψαν τους Πορτογάλους τι πρέπει να κάνουν για να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης.

“Η πίεση είναι όλη στην πλευρά της Γαλλίας. Η Πορτογαλία θα πρέπει να παίξει σαν να μην έχει να χάσει τίποτα”,  δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης σημείωσε: “Το να φτάσει στον τελικό είναι ήδη μεγάλη επιτυχία για την Πορτογαλία. Αν ο αντίπαλος ήταν πιο βατός, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τώρα πρέπει να σκεφτούν πως ό,τι παραπάνω καταφέρουν θα είναι έξτρα κέρδος”.

Ο Κώστας Κατσουράνης από τη δική του πλευρά είπε: “Είναι διαφορετικά να έχεις όλο το γήπεδο με το μέρος σου, αλλά όσο περνά η ώρα το αγνοείς. Η Πορτογαλία έχει πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο Ρονάλντο, ο Πέπε και ο Μουτίνιο, που δεν θα επηρεαστούν από το περιβάλλον. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, όπως είδαμε και στο Γαλλία-Γερμανία, θα νικήσει”.

Τέλος, ο Βασίλης Τσιάρτας υπογράμμισε: “Αφού νικήσαμε εμείς το 2004, μπορεί και η Πορτογαλία τώρα να τα καταφέρει. Τα κλειδιά είναι η συγκέντρωση και η αξιοποίηση των ευκαιριών. Μπορεί να μην υπάρξουν πολλές, γιατί η Γαλλία θα έχει λογικά περισσότερη κατοχή μπάλας, αλλά ίσως να είναι αρκετές για τη νίκη. Αν η Γαλλία προηγηθεί, μπορεί να είναι πρόβλημα για την Πορτογαλία γιατί θα χρειαστεί να αντιδράσει και να πάρει ρίσκα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version