Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία και Πολωνία – Σουηδία για δύο εισιτήρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία και Πολωνία – Σουηδία για δύο εισιτήρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Ακόμα δύο ευρωπαϊκές ομάδες θα τσεκάρουν απόψε (29/3, 21:45) την πρόκριση τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος τον χειμώνα στο Κατάρ.

Δέκα ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εξασφαλίσει ήδη τις θέσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται για τις Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Αγγλία, Ελβετία, Ολλανδία.

Σήμερα (29/3) θα προκύψουν ακόμα δύο ευρωπαϊκές ομάδες από τους τελικούς πρόκρισης Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία και Πολωνία – Σουηδία. Το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο θα αργήσει να βγει, καθώς η Ουαλία περιμένει να αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ Σκωτίας και Ουκρανίας.

Όσον αφορά τα αποψινά παιχνίδια, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στο Μουντιάλ απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Ποιος μπορεί, όμως, να ξεγράψει τη γειτονική χώρα, η οποία έκανε το απόλυτο “μπαμ”, πετώντας εκτός Μουντιάλ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία.

Το δεύτερο παιχνίδι, πάντως, δεν έχει φαβορί κι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο. Πολωνία και Σουηδία θα παλέψουν για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Πολωνία και η Σουηδία έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή στα προκριματικά της Ευρώπης, με τους Σουηδούς να έχουν δύο νίκες.

Το πρόγραμμα για τους τελικούς των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης:

Τρίτη 29/3 (21:45)

Πολωνία-Σουηδία
Πορτογαλία-Β. Μακεδονία
Ουαλλία-Σκωτία/Ουκρανία: Δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις