Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πώς σχολιάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την απόφαση για τα ματς κεκλεισμένων των θυρών

Πώς σχολιάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού την απόφαση για τα ματς κεκλεισμένων των θυρών
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ενοχλημένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τις σημερινές (11.12.2023) αποφάσεις της κυβέρνησης για την οπαδική βία, μετά τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από φωτοβολίδα στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (07.11.2023) έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη

Ο Ολυμπιακός θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών και την αναμέτρηση για το Europa League με την Μπάτσκα Τόπολα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ευρωπαϊκού θεσμού των «ερυθρολεύκων».

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του στην αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπως και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Ελσίνκι για το Europa και το Europa Conference League αντίστοιχα.

Ο διαχωρισμός αυτός έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την εχθρότητα της κυβέρνησης σε βάρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Στο πιο κρίσιμο ματς της ευρωπαϊκής μας πορείας, θα είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο με κυβερνητική απόφαση. Πρωτοφανής και απαράδεκτη διάκριση! Τέτοια εχθρότητα από κυβέρνηση και πρωθυπουργό είχε να εισπράξει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός από τη Χούντα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις