Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρίντεζης για το Μονακό – Ολυμπιακός: «Να αποδείξουμε στο παρκέ πως είμαστε καλύτεροι»

Πρίντεζης για το Μονακό – Ολυμπιακός: «Να αποδείξουμε στο παρκέ πως είμαστε καλύτεροι»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μονακό, όπου το βράδυ (22:00) της Τετάρτης (27/4) θα αντιμετωπίσει τους Μονεγάσκους, στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας, τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδείξει στο παρκέ την ανωτερότητά της κόντρα στη Μονακό.

«Όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πιο σκληρά. Πρέπει να βρούμε ρυθμό στην επίθεση όσο το δυνατό περισσότεροι παίκτες μπορούμε, αλλά και αμυντικά να είμαστε καλοί. Στην συγκεκριμένη σειρά για εμένα παίζει ρόλο να βελτιώνεσαι και να δείχνει κάτι διαφορετικό σε κάθε ματς.

«Στο προηγούμενο ματς, αφήσαμε τη Μονακό να βρει ρυθμό και ψυχολογία. Μετά έβαλαν πιο εύκολα καλάθια σε συνδυασμό με εμάς που δεν μπορέσαμε να βάλουμε τα καλάθια που θέλαμε. Στα παιχνίδια των πλέι-οφ έχει αποδειχθεί ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε εγρήγορση.

Έχουμε καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ. Είναι διαφορετικά τα ματς αυτά με την κανονική περίοδο. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η προσέγγιση στον αγώνα, να ξεκινήσουμε σκληρά και το σημαντικότερο να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό», δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις