Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πρόεδρος γαλλικής Ομοσπονδίας: «Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι το θύμα, ίσως ήταν λάθος να υπερασπιστώ τον Καρίμ Μπενζεμά»

Πρόεδρος γαλλικής Ομοσπονδίας: «Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι το θύμα, ίσως ήταν λάθος να υπερασπιστώ τον Καρίμ Μπενζεμά»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δικαιώθηκε για την υπόθεση με το sex tape και τον εκβιασμό από τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Καρίμ Μπενζεμά και ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ, σχολίασε το γεγονός, υποστηρίζοντας τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι ίσως ήταν λάθος το ότι υπερασπίστηκε τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης στην επιστροφή του στους “τρικολόρ”, αλλά και ότι δεν τηλεφώνησε στον Βαλμπουενά για να τον ενημερώσει.

Οι δηλώσεις του προέδρου Λε Γκραέ

«Έχουν περάσει 6 χρόνια. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που είμαστε δύσκολα, μετά τον αποκλεισμό από το Euro. Το να φέρνεις πίσω τον Μπενζεμά σε αυτή την υπόθεση είναι περίπλοκο, δεν του αξίζει.

Ήμουν μάλλον στενοχωρημένος. Ο Βαλμπουενά είναι το θύμα, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένας παίκτης που έδωσε πολλά. Ίσως ήταν ένα κακό αντανακλαστικό από μέρους μου που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θεωρήθηκε ένοχος.

Υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά, ίσως να υπέφερε από αυτό και να μην το κατάλαβα καλά. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η σκέψη μου είναι με αυτόν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις