Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρόεδρος Μπεσίκτας: “Είμαστε γενναίοι – Θα στείλω επιστολή στον Σαββίδη”

Πρόεδρος Μπεσίκτας: “Είμαστε γενναίοι – Θα στείλω επιστολή στον Σαββίδη”

Νέα τοποθέτηση από τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, λίγα 24ωρα πριν τον “μεγάλο” αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αχμέτ Νουρ Τσέμπι αναφέρθηκε στην προσπάθεια κάποιων να βάλουν “φωτιά” στον αγώνα της Τρίτης (25.08.2020 / 21:00 / Newsit.gr).

Απέχουμε λίγα 24ωρα από τη “σέντρα” του ΠΑΟΚΜπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό του Champions League. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους στο γήπεδο της Τούμπας, την ώρα που υπάρχει αρκετή ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, για λόγους που δεν αφορούν τον αθλητισμό.

Πρόεδρος Μπεσίκτας: “Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ”

Ο πρόεδρος της Μπεσίκταςτοποθετήθηκε εκ νέου για την συνάντηση της ερχόμενης Τρίτης (25.08.2020) και υποστήριξε πως τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Μπεσίκτας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Ο Αχμέτ Νουρ Τσέμπι τόνισε πως σκοπεύει να στείλει σχετική επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά επισήμανε ότι η ομάδα του είναι γενναία και πως δεν την φοβίζουν άλλου τύπου πιέσεις”.

“Κάποιοι προσπαθούν να πάνε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πολιτικό γήπεδο, αλλά εμείς είμαστε ομάδα ποδοσφαίρου. Εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε στο γήπεδο. Δεν θα μας φοβίσουν με άλλους τύπους πιέσεων. Είμαστε η Μπεσίκτας και είμαστε γενναίοι. Όπως έχουμε πει, στο γήπεδο θα βρίσκονται έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε περισσότερους πίσω. Εάν το επιτρέψει ο Αλάχ, θα στείλουμε μία επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πόσο σημαντική είναι η αδερφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων. Έχουμε τα ίδια χρώματα, το μαύρο και το άσπρο και ο αετός είναι το έμβλημά μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, είμαστε γενναίοι, τίποτα δεν θα συμβεί σε εμάς. Εμείς, θα πάμε με 11 παίκτες και θα κάνουμε το καθήκον μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Μπεσίκτας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις