Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Προετοιμασία ΑΕΚ: Με αυτούς θα πάει στο Κίελτσε

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Πολωνία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Σε αυτή την “αποστολή” της ΑΕΚ βρίσκονται τρεις παίκτες από την Κ-20 νέων (Μπάμπης, Γιούσης, Αντωνίου), αλλά και οι Γιαννούτσος, Βλαχομήτρος, που έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρονται τα εξής:

“Δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής δεύτερης μέρας της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-18. Αύριο η ομάδα θα μεταβεί στο Κίελτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Βινίσιους, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Γιούσης, Μπάμπης, Aντωνίου, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης, Μεληκιώτης.

Ο γεννημένος το 1998 Χρήστος Αντωνίου είναι ακραίος μεσοεπιθετικός και οι γεννηθέντες το 1999 Χρήστος Γιούσης και Πάρης Μπάμπης είναι χαφ και αμυντικός χαφ αντίστοιχα. Προωθήθηκαν από την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ.

Η αποστολή θα πετάξει για Πολωνία το πρωί της Πέμπτης στις 10.10. Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στην αποστολή το Σάββατο και ο Ούγκο Αλμέιδα την Κυριακή”

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε