Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρώην παίκτης της Premier League αποκαλύπτει για τον πατέρα του: «Θα σκοτώσω τη μητέρα σου, εσένα και τα αδέρφια σου»

Πρώην παίκτης της Premier League αποκαλύπτει για τον πατέρα του: «Θα σκοτώσω τη μητέρα σου, εσένα και τα αδέρφια σου»
ΑΠΕ

Στην αυτοβιογραφίας του «My Redemption», ο Τρόι Ντίνι αφηγείται τις τραγικές στιγμές βίωσε κοντά στον πατέρα του, τονίζοντας πως είχε απειλήσει τον ίδιο και την μητέρα του.

Μάλιστα, ο 33χρονος Ντίνι (πρώην αρχηγός της Γουότφορντ και νυν παίκτης της Μπέρμιγχαμ) ανέφερε πως ο πατέρας του δε δίσταζε να κλειδώνει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του έμπορο ναρκωτικώ, που χρωστούσε χρήματα σε φίλο του.

«Μερικοί από τους φίλους του έβγαζαν εκατομμύρια από τα εγκλήματα, αλλά εκείνον δεν τον ενδιέφεραν τα χρήματα. Δεν είχε χρήματα. Του άρεσε να πηγαίνει σε μια παμπ και να χτυπάει τον κόσμο για να του ζητήσουν να πιει. Τρόμαζε τους ανθρώπους. Του άρεσε να δημιουργεί φόβο. Του άρεσε να πηγαίνει σε κάποιο μέρος και να λέει σε κάποιον “Γαμώτο, είμαι ο Μπέρκι”.

Αυτή την αγριότητα τη μετέφερε και στο σπίτι και την οικογένειά του. “Θα σκοτώσω τη μητέρα σου” μου έλεγε. Και μετά μας έλεγε ότι επρόκειτο να σκοτώσει εμένα και τα αδέλφια μου.

Είχε έρθει κάποια στιγμή να με πάρει για μια προπόνηση με μία μπλε Mercedes και δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Ξαφνικά σταματήσαμε σε ένα βενζινάδικο και άρχισα να ακούω θορύβους από το πορτμπαγκάζ. Και μου είπε ότι είχε κλείσει μέσα έναν έμπορο ναρκωτικών που χρωστούσε χρήματα σε έναν φίλο του. Μου είπε ότι θα του φερόταν καλά και πως θα τον τάιζε ακόμη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αυτοβιογραφία του ο Ντίνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις