Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κινδυνεύει με φυλάκιση!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του με την Persib Bendung, κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή η ομάδα της Ινδονησίας παραβίασε τον νόμο περί μετανάστευσης.

Ο λόγος για τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ινδονησία, δεν διαθέτει κάρτα εργασίας, μιας και  η Persib Bendung καθυστέρησε να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Μετανάστευσης.

Ο Γκανέζος μέσος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών και πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ, εξαιτίας της ομάδας του.

“Την Τρίτη, 18 Απριλίου, η Persib Bendung υπέβαλε αίτημα για άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα. Όταν μιλάμε για μία επαγγελματική ομάδα, θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε πως πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να αγωνίζονται κανονικά στις αναμετρήσεις”, τόνισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου μετανάστευσης, Μαουλία Πουρναμαουάτι.

Απ’ την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Ουμούχ Μουχτάρ, δήλωσε: “Το να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην Ινδονησία μάς προσφέρει χαρά, αφού γινόμαστε γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Όλοι γνωρίζουν πως ο Εσιέν είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης, όχι λαθρομετανάστης”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε