Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πρώην σύζυγος Ερίκ Αμπιντάλ: «Η σύντροφός του ήταν σατανική»

Πρώην σύζυγος Ερίκ Αμπιντάλ: «Η σύντροφός του ήταν σατανική»
ΦΩΤΟ Intime

Η πρώην σύζυγος του Ερίκ Αμπιντάλ, Χαγέτ, αθωώθηκε τελικά για την επίθεση στην μετέπειτα σύντροφο του Γάλλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, Κέιρα Χαμραουί.

Η ποδοσφαιρίστρια της Παρί Σεν Ζερμέν ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους, με τον ίδιο τον Αμπιντάλ, αλλά και την Χαγέτ να εμπλέκονται αρχικά στην υπόθεση. Οι φήμες για ανάμειξή τους δεν επιβεβαιώθηκαν όμως τελικά και η πρώην σύζυγος του Γάλλου πέρασε στην… αντεπίθεση, χρησιμοποιώντας “σκληρή γλώσσα”.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Όταν ο Ερίκ ήταν στην Μπαρτσελόνα, άνοιξα το σπίτι μου στην Κέιρα που τότε έπαιζε στην ομάδα γυναικών και πήγαινα να την υποστηρίξω στους αγώνες της. Όμως αυτή η κοπέλα είναι σατανική! Δεν είχα καμία σχέση με την επίθεση που δέχτηκε, αλλά ο Ερίκ ποτέ δεν με υπερασπίστηκε απέναντι στις κατηγορίες και τις φήμες αυτές. Με πρόδωσε. Ο γάμος μας πέρασε πολλές δυσκολίες, αλλά προτιμώ να μη μιλήσω για αυτές. Η Κέιρα δεν ήταν η πρώτη… Προσπάθησα να τη βοηθήσω όταν ήρθε στη Βαρκελώνη, αλλά μετά είδα να έχει περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον άνδρα μου και σε άλλους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις