Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Προκάλεσε πανικό η Ζενίτ με Ιμπραΐμοβιτς

Προκάλεσε πανικό η Ζενίτ με Ιμπραΐμοβιτς

Πανικό προκάλεσε η Ζενίτ με ανάρτησή της για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η Ζενίτ. Η ρωσική ομάδα ανέβασε στο Twitter και στο Instagram μια φωτογραφία με τον “Ίμπρα” να φοράει τη φανέλα της!

Οι αναρτήσεις διαγράφηκαν από το λογαριασμό της γρήγορα, αλλά ήδη είχαν προκαλέσει αναβρασμό. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Σουηδός επιθετικός θα ακολουθήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Αγία Πετρούπολη.

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «Marca» ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στους Γκάλαξι του Λος Αντζελες.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το σοβαρό τραυματισμό του, ο Σουηδός σούπερ σταρ ψάχνει για ομάδα και η εφημερίδα της Μαδρίτης υποστηρίζει πως συμφώνησε να περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Το νέο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ ξεκινά το Μάρτιο, οπότε εάν όλα πάνε καλά στην αποθεραπεία του «Ιμπρα» τότε ο 35χρονος επιθετικός θα μπορέσει να βοηθήσει αμέσως τη νέα του ομάδα αφού η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται στις αρχές του νέου έτους. Να σημειωθεί, πάντως, πως και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης φέρεται να έχει καταθέσει μια σπουδαία πρόταση στον Σουηδό, προκειμένου να τον πείσει να παίξει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε