Σάββατο, 18 Μαΐ
21oC Αθήνα

Προκριματικά Euro 2016: “Δώρο” από την Ουγγαρία στην Ελλάδα! (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Αποτέλεσμα που… βολεύει την Εθνική μας από την Ουγγαρία, που κατάφερε να έρθει 1-1 στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ρουμανία, για τα προκριματικά του Euro του 2016, στον όμιλο όπου βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας – Ιστορικό χατ-τρικ για τον Ρόι Κιν στη νίκη της Ιρλανδίας επί του Γιβραλτάρ

Ρουμανία-Ουγγαρία 1-1
(45′ Ρουσέσκου / 82′ Τζούτζακ)

Η Ρουμανία δεν κατάφερε πάρει δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς, στον όμιλο της Εθνικής, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουγγαρία στο Βουκουρέστι.

Ο Μπάλας Τζούτζακ έκανε την… ζημιά σους Ρουμάνους, καθώς ισοφάρισε στο 82′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ρουσέσκου είχε ανοίξει το σκορ στο 45′ από ασίστ του Ραζβάν Ρατς.

Ιρλανδία-Γιβραλτάρ
(6′, 14′ και 18′ πέν. Ρόμπι Κιν, 46′ και 53′ ΜακΚλιν, 51′ αυτ. Πέρες, 56′ Χούλαχαν)

Την δεύτερή της νίκη πανηγύρισε στα προκριματικά του Euro 2016 η Ιρλανδία. Με τα τρία γκολ που πέτυχε ο Κιν στο 7-0 επί του Γιβραλτάρ, έφτασε τα 65, άφησε πίσω τον Βραζιλιάνο Ρονάλντι και έπιασε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στη 12η θέση, στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών με εθνικές ομάδες! Στην Ευρώπη είναι 5ος πίσω από τον Γερμανό, Γκερντ Μίλερ.

ΦΩΤΟ Reuters

Επίσης, ο Κιν έγινε ο πρώτος παίκτης που σημειώνει χατ τρικ πριν από το 20ό λεπτό τόσο στα προκριματικά όσο και στην τελική φάση Euro. Επιπλέον πέρασε στην κορυφή των σκόρερ σε προκριματικά Euro, μπροστά από τους Γιον Νταλ Τόμασον και Χακάν Σουκούρ.

Σκωτία-Γεωργία
(28′ αυτ. Χουμπούτια)
Με αυτογκόλ του Χουμπούτια η Σκωτία νίκησε 1-0 την Γεωργία.

Αρμενία-Σερβία
(73′ Αρζουμανιάν / 90′ Τόσιτς)

Η Σερβία με γκολ του Τόσιτς στο 90′ ισοφάρισε σε 1-1 την Αρμενία, στην αναμέτρηση του Έρεβαν


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε