Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Νίκη με buzzer beater για την Σκωτία σε «τρελό» ματς – Αήττητη παρέμεινε η Ουκρανία

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Νίκη με buzzer beater για την Σκωτία σε «τρελό» ματς – Αήττητη παρέμεινε η Ουκρανία
ΦΩΤΟ Reuters

Η Σκωτία πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή και γκολ στο φινάλε κόντρα στο Ισραήλ και μπήκε σε θέση οδηγού στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, αναφορικά με την θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την τελική φάση. Πρώτη νίκη και για την Ουκρανία που παρέμεινε αήττητη και σε τροχιά πρόκρισης. 

Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης από το Ισραήλ, η Σκωτία κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και στις καθυστερήσεις να φτάσει σε ολική ανατροπή του σκηνικού, επικρατώντας με 3-2.

Πλέον, το συγκρότημα του Κλαρκ ξέφυγε με +4 από τον αποψινό του αντίπαλο στη μάχη για την 2η θέση του 6ου ομίλου και σαφώς έχει το «πάνω χέρι» για την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Το αήττητο που έχEI στους προκριματικούς του Μουντιάλ 2022 διατήρησε η Ουκρανία (μοναδική ομάδα μαζί με την Ελλάδα) μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας (2-1). Μετά από 5 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, η Ουκρανία πέτυχε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά, με 2-1 επί της Φινλανδίας στο Ελσίνκι, νίκη που βάζει την ομάδα του Ολεξάντρ Πετράκοφ σε «θέση οδηγού» όσον αφορά την 2η θέση του 4ου ομίλου.

Την πρώτη της νίκη στον 1ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ πέτυχε η Ιρλανδία, με 3-0 επί του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού, ωστόσο, η ομάδα του Στέφεν Κένι δεν προλαβαίνει το… τρένο των μπαράζ, ούσα προτελευταία στο γκρουπ με 5 βαθμούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις