Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ 2018 – Μπουφόν: “Τα έκανα… ομελέτα”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ξέρει πάντα να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν. Απίστευτη δήλωση από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, για την γκάφα του στον αγώνα της Ιταλίας με την Ισπανία!

O Τζανλουίτζι Μπουφόν εξήγησε το λάθος του, στο γκολ που δέχθηκε, στην ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τους Ισπανούς, στο Τορίνο.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που με πρόδωσε και έκανα το λάθος, είναι ότι είχα πολλά πράγματα στο μυαλό μου. Είχα πολλές ιδέες πώς να αντιδράσω. Σκεφτόμουν το ένα, μετά το άλλο και στο τέλος τα έκανα… ομελέτα,» είπε ενδεικτικά ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους.

«Το σημαντικό ήταν πως αντιδράσαμε, η προσπάθεια των συμπαικτών μου ήταν αξιέπαινη, γιατί μετά το γκολ βρήκαμε την κατάλληλη σωματική και ψυχική δύναμη, αν επιστρέψουμε σε ένα παιχνίδι, κάτι που έμοιαζε αδύνατο για τον τρόπο που είχε ξεκινήσει. Θα μας χρησιμεύσει ως παράδειγμα αυτό το παιχνίδι, γιατί την πρώτη ώρα ήμασταν δειλοί, αλλά μετά το μειονέκτημα στο σκορ, δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε εμείς παιχνίδι και μπορούμε να ξεκινήσουμε από εδώ για το Μουντιάλ που είναι σε ενάμισι χρόνο,» πρόσθεσε ο Μπουφόν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε