Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Προμηθέας – Παναθηναϊκός: Αναβολή στο ματς της Basket League λόγω του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Προμηθέας – Παναθηναϊκός: Αναβολή στο ματς της Basket League λόγω του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Intime.gr

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για τρεις αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Basket League και… έστειλε σε άλλη ημερομηνία το ΠρομηθέαςΠαναθηναϊκός.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις ακόλουθες αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός πήρε… αναβολή και νέα ημερομηνία διεξαγωγής την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου του 2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Αιτία για την αναβολή του αγώνα αποτέλεσε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Super League 1, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (19:30) και θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Παράλληλα, υπήρξαν άλλες δυο αλλαγές. Η συνάντηση Περιστέρι – Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3.

Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις