Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Προοδευτική – Αιγάλεω: Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού

Προοδευτική – Αιγάλεω: Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού
Intime (Αρχείο)

Προοδευτική και Αιγάλεω αναμετρώντας σήμερα (19.03) για τη Super League 2, αλλά λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς υπήρξαν “άγρια” επεισόδια, μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της Προοδευτικής με το Αιγάλεω, για τη Super League 2.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του ΣΠΟΡΤ FM 94,6 -και παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών- oπαδοί του Αιγάλεω διέσχισαν την «Γρηγορίου Λαμπράκη» έφτασαν με μηχανάκια στην Πλατεία Σπάθα (βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του Ιωνικού), και ήρθαν σε σύγκρουση με οπαδούς της Προοδευτικής, με το μέρος να γίνεται… πεδίο μάχης.

Υπήρξαν οδομαχίες για αρκετά λεπτά, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να κάνει χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει τις συρράξεις. Στα επεισόδια -που λίγο πριν τις 14:00 αποκλιμακώθηκαν- κάηκε ένα μηχανάκι, ενώ δημιουργήθηκαν μικρές εστίες φωτιάς σε κάποια δέντρα.

Τα αυτοκίνητα που έτυχε να περνούν από το σημείο προσπαθούσαν να φύγουν, βγαίνοντας ακόμα και στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας.

Να πούμε ακόμα ότι η Προοδευτκή έχει δηλώσει φέτος για έδρα το γήπεδο του Κερατσινιου (Σχιστό). Να σημειωθεί ότι πριν από αυτό το θλιβερό περιστατικό, υπήρξαν πολλές «εμπρηστικές» αναρτήσεις στα social media και στα διάφορα οπαδικά forum.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις