Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Προπονητής κουτούλησε γυναίκα βοηθό διαιτητή και απολύθηκε

Προπονητής κουτούλησε γυναίκα βοηθό διαιτητή και απολύθηκε
youtube

Η απαράδεκτη κίνηση του προπονητή, Ραφαέλ Σοριάνο απέναντι στην βοηθό διαιτητή, Μαρσιέλι Νέτο, έφερε την απομάκρυνση του από τον πάγκο της Ντεπορτίβο Φεροβιάριαα.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην Βραζιλία, στον αγώνα Νόβα Βενέτσια – Ντεσπορτίβα Φεροβιάρια (3-1) για το περιφερειακό πρωτάθλημα Capixaba της πολιτείας Εσπιρίτο Σάντο.

Έχοντας αρκετά διαιτητικά παράπονα, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, Ραφαέλ Σοριάνο, τα έβαλε με το διαιτητικό τρίο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, τη στιγμή που η ομάδα του ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ.

Ο προπονητής έκανε “ντου” στον αγωνιστικό χώρο μαζί με παίκτες από τον πάγκο του και τα… αίματα, άναψαν. Ο διαιτητής άρχισε να δείχνει κίτρινες κάρτες, προκαλώντας μάλιστα μεγαλύτερο εκνευρισμό στον προπονητή.

Όταν όμως είχε την επόπτρια να δείχνει στον ρέφερι κάποιον, για να του δώσει κάρτα, τότε ο Σοριάνο “ξέφυγε”, ήρθε ξαφνικά… μούρη με μούρη μαζί της και την κουτούλησε (σ.σ. για καλή της τύχη, ήταν περισσότερο σαν σπρώξιμο, αφού βρέθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση), αντικρίζοντας στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα για την πράξη του.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Ντεσπορτίβα Φεροβιάρια τον απέλυσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις