Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Προπονητής τένις ξυλοκόπησε άγρια την 14χρονη κόρη του στην προπόνηση

Προπονητής τένις ξυλοκόπησε άγρια την 14χρονη κόρη του στην προπόνηση

Βίντεο που σοκάρει από την Σερβία. Ένας κινεζικής καταγωγής προπονητής του τένις συμπεριφέρθηκε με… περίσσιο μίσος στην κόρη του μέσα στο κορτ, την ώρα που την προπονούσε.

Πολλές φορές, έχουμε ακούσει -ή ακόμα και δει- γονείς αθλητών να συμπεριφέρονται αυστηρά στα παιδιά τους, νομίζοντας πως θα τα βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι. Αυτή τη φορά, όμως, η σκληρή πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Έναν άνδρα κινεζικής καταγωγής εμφανίζεται να ξυλοκοπεί την 14χρονη κόρη του σε γήπεδο τένις της Σερβίας -και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα- δίνοντας της σφαλιάρες και κλωτσιές με απίστευτο μίσος.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται πως δεν έκανε σωστά όλα όσα της ζήτησες και έγινε ο.. σάκος του μποξ για τον πατέρα της, δεχόμενη τα χτυπήματα χωρίς καν να αντισταθεί.

Οι παρευρισκόμενοι στις εγκαταστάσεις άρχισαν να βιντεοσκοπούν το σκηνικό και μόλις είδαν τον άνδρα να ξαπλώνει την κόρη του στο έδαφος, άρχισαν να φωνάζουν και πήγαν κατά πάνω του. Ο άνδρας συνελήφθη, οδηγήθηκε στο τμήμα κι εκεί αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τους σχέση.

«Άλλη μια πράξη βίας από πατέρα εναντίον της κόρης του. Πληροφορήθηκα ότι πρόκειται για οικογένεια που προέρχεται από την Κίνα. Θα υποβάλουμε ποινικές διώξεις και σε αυτό το τέρας», έγραψε ο Σέρβος ακτιβιστής, Ιγκόρ Τζούριτς, ο οποίος και έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις