Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Προς… Ζενίτ ο Σάμαρης!

Προς… Ζενίτ ο Σάμαρης!

Η Ζενίτ επανέρχεται για τον Ανδρέα Σάμαρη κι αυτός -σύμφωνα με την εφημερίδα της Πορτογαλίας «O Jogo»-, δίνει προτεραιότητα στη ρωσική ομάδα ότι τα χαρακτηριστικά του δεν ευνοούν την συμμετοχή του στην Premier League. Η Ζενίτ, αναζητά τον αντικαταστάτη του Βέλγου διεθνή Αλεξ Βίτσελ, που έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του, θα ακολουθήσει είτε τον δρόμο για τη Γιουβέντους, ή εκείνον για την Κίνα , με τον Αντρλέ Βίλας Μπόας της Σανγκάι SIPG, να είναι διατεθειμένος να διαθέσει για την απόκτησή του 20 εκατομμύρια ευρώ.

 

Ο Αντρέας Σάμαρης, φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας διαδοχής του Βίτσελ. Ηταν στόχος της Ζενίτ από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η προσφορά δεν είχε ικανοποιήσει την Μπενφίκα. Δυσαρεστημένος με τον χρόνο χρησιμοποίησης, ο 27χρονος Ελληνας μέσος, εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση αποχώρησης από την Μπενφίκα, που με την σειρά της όμως θέλει να ανακτήσει την επένδυση των 10.000.000 ευρώ που έκανε το 2014.

Ο Σάμαρης αποτελεί και στόχο αγγλικών ομάδων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αλλά δίνει προτεραιότητα στο ρωσικό πρωτάθλημα. Πιστεύει ότι τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν τόσο με το ποδόσφαιρο της Premier League, γρήγορο και μαχητικό, θεωρώντας ότι συνδιάζονται απόλυτα στη Ρωσία. Επιπλέον στη Ζενίτ, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τίτλους, μιας και ήταν πρωταθλητής τα τρία τελευταία χρόνια : το 2013/14 με τον Ολυμπιακό και το 2014/15 και το 2015 / 16 με την Μπενφίκα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε