Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρόστιμο στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε τελικά με πρόστιμο για όσα συνέβησαν στις κερκίδες του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Basket League, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο ΕΣΑΚΕ.

Στην Ένωση επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη ρίψη αντικειμένων και τα συνθήματα των οπαδών της στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να απαλλάσσεται πάντως για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

1) Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):
α) ειδικό χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ για το πειθαρχικό παράπτωμα της ρίψης αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου και
β) χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, κατα τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 29-1-2022 και

2) Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) των λοιπών αποδιδόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων (ήτοι 1. για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και 2. επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου), για τον ως άνω αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις