Πέμπτη, 23 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πρόταση 90 εκατομμυρίων ευρώ από Κίνα για Ντιέγκο Κόστα!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Εξασφάλισε την άνοδο από την δεύτερη κατηγορία και φτάνει με άγριες διαθέσεις στην Super League τη Κίνας. Η Τιανίν Κουανιάν, πριν από ένα μήνα έκανε πρόταση 60 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι για τον Ντιέγκο Κόστα, αλλά απορρίφθηκε.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, η ομάδα της Κίνας, που έχει στον πάγκο της τον Φάμπιο Καναβάρο, προετοιμάζει νέα πρόταση 90 εκατομμυρίων ευρώ για να πείσει τον σύλλογο του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Εως την έναρξη της κινεζικής Super League, σχεδόν σε δύο μήνες, η Τιανίν πρέπει να βρει αντικαταστάτη του 36χρονου Βραζιλιάνου Λουίς Φαμπιάνο , που αφήνει τον σύλλογο, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στην δεύτερη κατηγορία.

Η ομάδα, εδώ και ενάμιση χρόνο υποστηρίζεται οικονομικά από τη φαρμακευτική εταιρεία Quanjian. Η άφιξη του νέου ιδιοκτήτη ήταν αφορμή για μία σημαντική επένδυση τον περασμένο Χειμώνα, αφού παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία, ξόδεψε 40 εκατομμύρια σε μεταγραφές. Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο αντικαταστάθηκε στα μέσα της σεζόν από τον Φάμπιο Καναβάρο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε