Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρωτάθλημα Ισπανίας: Aνακοινώθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος!

Πρωτάθλημα Ισπανίας: Aνακοινώθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος!
ΦΩΤΟ Reuters

Την αναβολή της αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανία ανακοίνωσε επίσημα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ακολουθώντας το δρόμο της ομοσπονδίας μπάσκετ που έπραξε αναλόγως από χθες (11/3).

Το πρωτάθλημα Ισπανίας διακόπτεται. Μετά την ανακοίνωση πως έχει προβληθεί από κορονοϊό μέλος της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, αναγκάζοντας να τεθεί σε καραντίνα και η ομάδα ποδοσφαίρου, διακόπτεται τουλάχιστον για τις δύο επόμενες αγωνιστικές το πρωτάθλημα.

Η LaLiga θεωρεί ότι υπάρχουν ήδη οι συνθήκες για να προχωρήσει η επόμενη φάση του πρωτοκόλλου δράσης κατά του κορονοϊού. Συνεπώς, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί θα αναστείλει το πρωτάθλημα τουλάχιστον για τις επόμενες δύο αγωνιστικές.

Η εν λόγω απόφαση θα επανεκτιμηθεί μετά την ολοκλήρωση της απομόνωσης που έχει οριστεί, καθώς και εξαιτίας άλλων πιθανών καταστάσεων που ενδέχεται να προκύψουν. Η απόφαση ακολουθεί εκείνη της ομοσπονδίας να αναστείλει τις επόμενες δύο αγωνιστικές όλα τα μη επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις