Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρωταθλήτρια Σουηδίας η Μάλμε του Τσόλακ στην ισοβαθμία, ντου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο

Πρωταθλήτρια Σουηδίας η Μάλμε του Τσόλακ στην ισοβαθμία, ντου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο

Η Μάλμε έφτασε τις 22 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, κατακτώντας το φετινό στην ισοβαθμία με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Το… σήκωσε ο Αντόνιο Τσόλακ του ΠΑΟΚ. “Ντου” από τους οπαδούς των θριαμβευτών στον αγωνιστικό χώρο, για να πανηγυρίσουν.

Το ποδοσφαιρικό… θρίλερ στο πρωτάθλημα Σουηδίας ολοκληρώθηκε, με την Μάλμε να χρίζεται πρωταθλήτρια για 22η φορά, κερδίζοντας στην ισοβαθμία τον τίτλο από την ΑΙΚ Στοκχόλμης για οκτώ παραπάνω γκολ.

Η ομάδα του Αντόνιο Τσόλακ (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) έμεινε στο 0-0 με την Χάλμσταντ. Ο βαθμός όμως της έφτανε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Σουηδίας, παρότι ισοβάθμησε στην κορυφή με την ΑΪΚ Στοκχόλμης (επικράτησε 4-2 της Σίριους με μεγάλη ανατροπή).

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων (+28 έναντι +19) κι έτσι απώλεσε τον 13ο τίτλο. Δεύτερη στην σχετική κατηγορία είναι η Γκέτεμποργκ (έχει 18 πρωταθλήματα), ενώ ακολουθούν Νόρκεπινγκ (13), ΑΪΚ (12), Τζουργκάρντεν (12) και Έργκριτε (12) με διψήφιο αριθμό τίτλων.

Το σφύριγμα την λήξης έδωσε στους οπαδούς το έναυσμα για πανηγυρισμούς. Οι φίλοι της Μάλμε μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν το πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις