Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Προβάρει ευρωπαϊκή φορεσιά η Ξάνθη! Νέα γκέλα η Λάρισα

Προβάρει ευρωπαϊκή φορεσιά η Ξάνθη! Νέα γκέλα η Λάρισα

Η Ξάνθη πήρε μια νίκη που της επιτρέπει να σκέπτεται… ευρωπαϊκά. Επικράτησε 1-0 στα Πηγάδια και συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς ήττα. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου από τον Πανιώνιο (0-2) στην έδρα της.

Αντίθετα αυτή ήταν η 4η διαδοχική ήττα για τη Λάρισα…

Στο παιχνίδι προέκυψαν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και την κυκλοφορία της μπάλας είχαν οι Ακρίτες, αλλά δεν ήταν απειλητικοί προς τον Ξενοδόχοβ. Ομως, οι «βυσσινί» βελτιώθηκαν σταδιακά και δύο φορές (32΄, 36΄) έφτασαν κοντά στο γκολ. Αρχικά το τάκλιν του Καρασαλίδη στο σουτ του Αναστασόπουλου ήταν σωτήριο, ενώ στη δεύτερη το πλασέ του Ναζλίδη είχε την ίδια κατάληξη.

Η Λάρισα αν και μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πλησίασε το γκολ με το Ναζλίδη, η Ξάνθη ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 50΄ με την κεφαλιά του Βασιλακάκη (1-0), ο οποίος είχε άλλες δύο ευκαιρίες στο 53΄ και 57΄. Η Λάρισα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αβραάμ στο 74΄, ενώ στα τελευταία 15 λεπτά έγινε ανοιχτό ματς και

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Τριάδης (71΄ Καμαρά), Βασιλακάκης (84΄ Νιέτο), Λάζιτς, Γιουνές (89΄ Ράνος).
ΑΕΛ (Σ.Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (56΄ Γκόλιας), Ποτουρίδης, Ναζλίδης, Πολ (70΄ Κάπος), Αβραάμ, Μαρουκάκης (67΄ Λαμπρόπουλος)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε