Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Προβλέψεις GM του NBA: «Δεν θα τα καταφέρουν Αντετοκούνμπο και Μπακς»

Προβλέψεις GM του NBA: «Δεν θα τα καταφέρουν Αντετοκούνμπο και Μπακς»

Οι general managers του NBA έκαναν τις προβλέψεις τους, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Οι 30 GM του NBA συμμετείχαν στην ετήσια πλέον έρευνα του NBA.com κι εξέφρασαν τις απόψεις τους για τις κορυφαίες ομάδες και τους κορυφαίους αθλητές της νέας χρονιάς.

Το 72% θεωρεί ότι οι Μπρούκλιν Νετς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα (Λέικερς 17%, Μπακς 10%), το 83% πιστεύει ότι οι Νετς θα κερδίσουν την Ανατολή (Μπακς 17%), ενώ το 80% βλέπει τους Λέικερς πρώτους στη Δύση (Τζαζ 13%, Σανς 7%).

Όσον αφορά τον MVP, ο Ντουράντ με 37% και ο Ντόντσιτς με 33% προηγούνται, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει μόλις 13%.

Κορυφαίος πόιντ γκαρντ θεωρείται ο Στεφ Κάρι (57%), κορυφαίος σούτινγκ γκαρντ ο Τζέιμς Χάρντεν (63%), κορυφαίος σμολ φόργουορντ ο Κέβιν Ντουράντ (67%), κορυφαίος πάουερ φόργουορντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (63%) και κορυφαίος σέντερ ο Νίκολα Γιόκιτς (63%).

Οι general manager δεν θεωρούν δηλαδή ότι οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν τύχη να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν την περασμένη σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις