Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρόβλημα με Βράνιες! Λέει “όχι” η Άντερλεχτ στην ΑΕΚ

Πρόβλημα με Βράνιες! Λέει “όχι” η Άντερλεχτ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Όγκνιεν Βράνιες -τουλάχιστον- μέχρι το τέλος των play off της Superleague, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο το αίτημα της για παράταση στο δανεισμό του Βόσνιου αμυντικού παίρνει αρνητική απάντηση από την Άντερλεχτ.

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Όγκνιεν Βράνιες ενόψει play off. Η Ένωση έχει ζητήσει από την Αντερλεχτ την παράταση του δανεισμού του Βόσνιου αμυντικού μέχρι τέλος Ιουλίου προκειμένου ο παίκτης να παίξει σε όλα τα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος, αλλά από το Βέλγιο η πληροφόρηση που υπάρχει φέρνει άσχημα νέα στους “κιτρινόμαυρους”..

Σύμφωνα με όσα έγραψαν σήμερα στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ δεν προτίθεται να απαντήσει θετικά στο αίτημα της ΑΕΚ για την παράταση του δανεισμού του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Ο Βράνιες θετικός να παραμείνει για έναν μήνα ακόμα στην ΑΕΚ, ενώ θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Οι «μοβ» όμως δεν έχουν καμία τέτοια πρόθεση να τον αφήσουν μέχρι το τέλος των play off.

Σε περίπτωση που αυτή η υπόθεση πάει στα… άκρα, η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να πάει μέχρι τη FIFA προκειμένου να διασφαλίσει την παρουσία του ως την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεών της στη Superleague και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ, για τον Βράνιες και την επόμενη σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή η υπόθεση μοιάζει να περιπλέκεται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις