Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΣΑΠ για την έναρξη προπονήσεων στη Superleague 2: «Δεν αποθιστά πλήρως την αδικία η απόφαση»

ΠΣΑΠ για την έναρξη προπονήσεων στη Superleague 2: «Δεν αποθιστά πλήρως την αδικία η απόφαση»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων (ΠΣΑΠ) ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την ΚΥΑ που επέτρεψε την έναρξη των προπονήσεων στις ομάδες της Superleague 2.

Με αφορμή την απόφαση των Αρχών για επιστροφή στη δράση της Super League 2 – αλλά και της Volley League – ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία εκφράζει την πεποίθηση πως η «αδικία» δεν αποκαταστάθηκε πλήρως και τονίζει πως εκατοντάδες  αθλητές συνεχίζουν να την βιώνουν αφού υπάρχει ξεκάθαρος διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματιών και ερασιτεχνών.


H ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δυο μικρότερων κατηγοριών και τα συνεχή δίκαια αιτήματα του ΠΣΑΠ προς όλους τους αρμόδιους φορείς, δόθηκε τελικά και με μεγάλη καθυστέρηση το «πράσινο φως» μόνο στη Superleague 2.
Το αίτημά μας έγινε εν μέρει δεκτό και σε καμία περίπτωση δεν αποκαθιστά εξολοκλήρου την αδικία, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι μας που αγωνίζονται στην Football League θα συνεχίσουν να τη βιώνουν.

Ο ΠΣΑΠ τονίζει, για άλλη μία φορά, πως δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος δεν επιτρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και για αυτό προσκαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, ο κάθε ένας από την πλευρά του, να πράξει ότι χρειάζεται ώστε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις