Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Πυρά” ΑΕΚ προς Βασιλόπουλο! “Δεν θα εμπλακούμε στο αστείο του παιχνίδι”

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κατήγγειλε επιθέσεις σε συμβούλους του, τις οποίες συσχέτισε με το γήπεδο της ΑΕΚ. Η απάντηση της Ένωσης δεν άργησε να έρθει και ήταν αιχμηρή…

Νέο “επεισόδιο” στις σχέσεις της ΑΕΚ με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο. Ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία κάποια μέλη του δέχθηκαν επίθεση έξω από δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, μετά την αναβολή δίκης οπαδών της ΑΕΚ για μηνύσεις που τους έχουν υποβληθεί -από τον Δήμο- σχετικά με το περιστατικό που είχε συμβεί στα Θεοφάνια του 2015.

Ο δήμος υποστηρίζει ότι η επίθεση έγινε από 25 άτομα παρουσία δικηγόρου και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, ενώ συσχετίζει το περιστατικό με τη στάση που έχει κρατήσει στο θέμα του γηπέδου.

Αυτό προκάλεσε την ¨κιτρινόμαυρη” αντίδραση! Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει ότι ο κ. Βασιλόπουλος “προσπαθεί να χτίσει πολιτική καριέρα” μέσα από τον αγώνα της ομάδας για το χτίσιμο της “Αγιά- Σοφιάς”, τονίζοντας μάλιστα πως προσπαθεί να βάζει μόνο προβλήματα στη μέση.

Παράλληλα, αναφέρει πως “… δεν θα του κάνουμε το χατίρι να εμπλακούμε στο δικό του αστείο παιχνίδι”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

“Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθεί να εμπλέξει την ΑΕΚ σε δήθεν καταγγελίες δημιουργώντας ζητήματα από το πουθενά και χωρίς να τον έχουμε προκαλέσει στο παραμικρό!

Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού μέσα από τον δικό μας τεράστιο αγώνα για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει επιχειρήσει να προκαλέσει το ένα εμπόδιο πάνω στο άλλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μείνει μακριά από την αντιπαράθεση μαζί του διατηρώντας χαμηλούς τόνους και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει σεβόμενη απόλυτα τη νομιμότητα και εκπληρώνοντας όλες τις προϋποθέσεις, βάσει των νόμων του ελληνικού Κράτους, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδό μας.

Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να εμπλακούμε στο δικό του αστείο παιχνίδι, κάτι που τόσο επιθυμεί, ούτε φυσικά να του δώσουμε το παραμικρό άλλοθι.”

Πληροφορίες: ΑΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε