Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ράφα Ναδάλ – Κάρλος Αλκαράθ 1-2: Το παιδί θαύμα του τένις απέκλεισε τον Ισπανό θρύλο

Ράφα Ναδάλ – Κάρλος Αλκαράθ 1-2: Το παιδί θαύμα του τένις απέκλεισε τον Ισπανό θρύλο

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε και πάλι το θαύμα του. Το νέο μεγάλο αστέρι του τένις, αν και τραυματίας, επικράτησε του Ράφα Ναδάλ με 6-2, 1-6, 6-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Μαδρίτης, αφήνοντας εκτός τον Ισπανό θρύλο.

Ο Κάρλος Αλκαράθ αποτελεί τη συνέχεια του Ράφα Ναδάλ στο παγκόσμιο τένις και φρόντισε να το αποδείξει για ακόμα μία φορά.

Ο 19χρονος Ισπανός νίκησε τον θρυλικό συμπατριώτη του και είδωλο του και συνεχίζει την πορεία προς τον δεύτερο διαδοχικό χωμάτινο τίτλο του.

Για να φτάσει στον τελικό, όμως, θα χρειαστεί στα ημιτελικά να νικήσει ακόμα έναν GOAT. Ο λόγος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Κάρλος Αλκαράθ μπήκε με ενθουσιασμένο και κατάφερε να κάνει το 1-0 στα σετ με συνοπτικές διαδικασίες (6-2). Ο Ράφα Ναδάλ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ κι έφτασε πολύ εύκολα (6-1) στην ισοφάριση, ωστόσο στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο Αλκαράθ ήταν και πάλι ανώτερος (6-3) κι έφτασε άνετα στη νίκη.

Τα highlights του Ναδάλ – Αλκάραθ:

O ισπανικός εμφύλιος στη Μαδρίτη είχε κι ένα απρόοπτο. Το παιχνίδι διακόπηκε για αρκετά λεπτά, καθώς ένας θεατής έχασε τις αισθήσεις του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις