Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ράφαελ Ναδάλ: Πρώτη φορά πατέρας ο άσσος του τένις – Γέννησε η γυναίκα του στην Μαγιόρκα

Ράφαελ Ναδάλ: Πρώτη φορά πατέρας ο άσσος του τένις – Γέννησε η γυναίκα του στην Μαγιόρκα
Reuters

Ο Ράφαελ Ναδάλ έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Η σύζυγος του 36χρονου τενίστα, Μέρι Περέγιο γέννησε ένα αγοράκι σε ιδιωτική κλινική στην πρωτεύουσα της Μαγιόρκα, την Πάλμα, σήμερα το πρωί (08.10.2022), σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, «Diario de Mallorca».

Σύμφωνα με την Daily Mail μια πηγή είπε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα σχετικά με την γέννα της συζύγου του πατέρα – πλέον – Ράφαελ Ναδάλ: «Τόσο η μαμά όσο και το μωρό της, που γεννήθηκε την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, πάνε καλά.

«Η γέννα έγινε σε μια ιδιωτική κλινική στο νησί όπου η Μέρι έπρεπε να παραμείνει υπό παρακολούθηση και να ξεκουραστεί πλήρως τις τελευταίες εβδομάδες».

Τον περασμένο μήνα, το Hola! αποκάλυψε ότι το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 17 χρόνια περίμενε αγοράκι,με τον Ισπανός άσσο του τένις να επιβεβαιώνει την είδηση ​​ότι η σύζυγός του είναι έγκυος σε συνέντευξη Τύπου στη Μαγιόρκα αργότερα την ίδια εβδομάδα.

Πολλοί λένε ότι μπορεί το ζευγάρι να ονομάσει τον γιο του Sebastian, καθώς είναι το όνομα του πατέρα και του προπάππου του Ναδάλ.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν υπήρξε κανένα επίσημο σχόλιο από τον Ραφαέλ Ναδάλ ή της συζύγου του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις