Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδριτης 0-1: Ο Κόκε έδωσε το λύση στους «ροχιμπλάνκος»

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδριτης 0-1: Ο Κόκε έδωσε το λύση στους «ροχιμπλάνκος»
Reuters

H Ατλέτικο έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, στο… μικρό μαδριλένικο ντέρμπι, με το γκολ του αρχηγού της, Κόκε (1-0) και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της La Liga.

Στο 49’ ο Κόκε συνεργάστηκε ιδανικά τον Ζοάο Φέλιξ, για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να δώσει τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μέσα στην έδρα της Βαγιεκάνο.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο τελευταίο ημίωρο και προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά ο Όμπλακ ήταν ανίκητος και σταμάτησε τον Μάριο Σουάρεθ στο 60’ και τον Μπαλίου στο 94’. Να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Σιμεόνε έμεινε με δέκα παίκτες στο 85’, λόγω της αποβολής του Κορέα.

Έτσι, έχοντας δώσει 29 παιχνίδια στη La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 54 βαθμούς. Οι «ροχιμπλάνκος», όμως, βρίσκονται στο +3 από την Μπαρτσελόνα, που έχει δώσει 27 ματς και στο -2 από την δεύτερη Σεβίλλη, που “μετράει” 28 ματς.

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα -και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη La Liga- είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με 66 βαθμούς σε 28 ματς.

Την ίδια στιγμή, η ηττημένη της αναμέτρησης, Ράγιο Βαγιεκάνο, συμπλήρωσε 10 αγώνες δίχως τρίποντο (0-2-8) και συνεχίζει να… υποχωρεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις