Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ράλλυ Ακρόπολις: Γιορτή και αυθόρμητες εκδηλώσεις για την επιστροφή του μεγάλου αγώνα στη Λαμία

Ράλλυ Ακρόπολις: Γιορτή και αυθόρμητες εκδηλώσεις για την επιστροφή του μεγάλου αγώνα στη Λαμία
ΦΩΤΟ LamiaReport

Το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και στη Λαμία, με τους φίλπυς του μηχανοκίνητου αθλητισμού να το γιορτάζουν αναλόγως πραγματοποιώντας αυθόρμητες εκδηλώσεις στην πόλη της Στερεάς Ελλάδας και προτάσσοντας το σλόγκαν «Rally Acropolis is back».

Με πολλή μεγάλη χαρά Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Λαμιέων, ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής 16 Απριλίου 2021 την διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις στην Στερεά Ελλάδα με το service park στη Λαμία, απόφαση που τους κοινοποιήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Click4More: Ράλι Ακρόπολις: Η Λαμία επίκεντρο του αγώνα – Αυγενάκης: «Να εδραιωθεί στην πατρίδα μας και πάλι»

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το «Ράλλυ των Θεών» θα διεξαχθεί στη χώρα μας από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Η έναρξή του θα πραγματοποιηθεί -ως είθισται- στην πόλη των Αθηνών, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, ενώ τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ειδική διαδρομή στην περιοχή του Λουτρακίου.

Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr με αφορμή την επισημοποίηση της επιστροφής του μεγάλου αγώνα στο «σπίτι» του οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το απόγευμα της Παρασκευής έδωσαν ραντεβού στη νότια πλευρά της πόλης και στη συνέχεια έκαναν μια μηχανοκίνητη βόλτα μέχρι το κέντρο, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις