Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ράμος: «Πονάει που δεν θα είμαι στο EURO αλλά θα ζητωκραυγκάζω από το σπίτι μου»

Ρεάλ Μαδρίτης και Ράμος
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σέρχιο Ράμος εξέφρασε τη λύπη του που δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο Euro με την εθνική Ισπανίας, αλλά τόνισε πως παραμένει στο πλευρό της «φούρια ρόχα» και πιστεύει στην κατάκτηση της διοργάνωσης.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, αφότου έγινε γνωστό πως έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής Ισπανίας για το Euro. O Iσπανός αμυντικός τόνισε πως αυτό είναι κάτι που τον θλίβει, αλλά το σώμα του χρειάζεται ξεκούραση ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός και κλείνοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του, τους οποίους όπως είπε θα στηρίζει ζητωκραυγάζοντας από το σπίτι του, όπως όλοι οι φίλαθλοι.

Click4More: «Σοκ» στην Ισπανία με Σέρχιο Ράμος – Έμεινε εκτός Euro

«Μετά από σκληρούς μήνες και μια περίεργη σεζόν σε αντίθεση με οτιδήποτε έχω βιώσει στην καριέρα μου έρχεται το Euro. Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να φτάσω το 100 % για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε. Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου όπως επίσης με πονάει που δεν θα μπορώ να παίξω για την Ισπανία, αλλά σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεκουραστώ, να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω του χρόνου όπως κάνω πάντα. Πονάει που δεν εκπροσωπείς τη χώρα σου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή τύχη και ελπίζω να κατακτήσουμε το Euro. Θα είμαι άλλος ένας φίλαθλος που θα ζητωκραυγάζει από το σπίτι του», ήταν το μήνυμα του Ράμος στα social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις