Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ράντονιτς για Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: «Να έχουμε ενέργεια και καλύτερη άμυνα»

Ράντονιτς για Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: «Να έχουμε ενέργεια και καλύτερη άμυνα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε, ενόψει της αυριανής (3/11, 21:30) αναμέτρησης  του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, για την 6η αγωνιστική της Euroleague, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί περισσότερη ενέργεια και καλύτερη άμυνα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ράντονιτς επίσης αποκάλυψε ότι ο Μπέικον θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Παρτιζάν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Ράντονιτς

«Η Παρτίζαν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο τελευταίο ματς που κέρδισαν έπαιξαν καλά. Εμείς χάσαμε κάποια ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε με περισσότερη και καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Να έχουμε ενέργεια και καλύτερη τρανζίσιον άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας στο Τελ Αβίβ.

Επίσης και στην άμυνα man to man πρέπει να κάνουμε καλά box out και να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στην επίθεση να διαβάσουμε το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι καθώς είχαμε στο τελευταίο ματς 16 λάθη. Και πρέπει να τα περιορίσουμε εάν θέλουμε να κερδίσουμε ματς στην Euroleague», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων» και συνέχισε κάνοντας ειδική μνεία στα λάθη: «Έχουμε δεχθεί πολλούς πόντους από λάθη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς ώστε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα μέσα στο παρκέ. Και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε και τη πρώτη νίκη στην έδρα μας».

Σχετικά με τον Ντουέιν Μπέικον και το επικείμενο ντεμπούτο του τόνισε: «Ναι ο Μπέικον θα παίξει κανονικά. Έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα και ελπίζω να μας δώσει αυτά που χρειαζόμαστε. Όχι μόνο αύριο αλλά και σε όλα τα παιχνίδια».

Αναφορικά με την άμυνα της σερβικής ομάδας με αλλαγές, σχολίασε ότι: «Όπως είπα, πρέπει να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Θα είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είπε: «Φέτος πρόκειται για μια νέα κατάσταση. Πέρυσι ήταν διαφορετικό το κλίμα. Ο Ζέλικο είναι καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και έχουμε καλές σχέσεις, Όμως επικεντρώνομαι στο να προετοιμάσω την ομάδα μου προκειμένου να παίξουμε ένα καλό ματς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις