Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ράντονιτς για το Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: «Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει»

Ράντονιτς για το Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: «Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει»

Μετά τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για νέα εντός έδρας δοκιμασία στην Euroleague, αυτή τη φορά με τη Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες στην Euroleague, προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το παιχνίδι της Παρασκευής (25/11) με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, ενημερώνοντας ότι ο Μάριους Γκριγκόνις δεν υπολογίζεται ούτε κόντρα στους Γάλλους. Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει ενέργεια και συγκέντρωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς ενόψει του αγώνα Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν:

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει δυο σερί νίκες: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι χθες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πήγε στην παράταση και έχουμε διπλή αγωνιστική. Αύριο είναι το επόμενο παιχνίδι μας με τη Βιλερμπάν. Είχαμε 48 ώρες για να είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα δύσκολο ματς.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μεγάλη θέληση και ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη διπλή εβδομάδα. Δεν θα είναι εύκολο. Η προσέγγισή μας χθες ήταν σωστή και πρέπει να την επαναλάβουμε κόντρα στη Βιλερμπάν, που έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Μετρούν δυο εκτός έδρας νίκες. Όπως είπα, η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Για τα «κλειδιά» του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με τους Γάλλους: «Όπως είπα και μετά το τελευταίο ματς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με ενέργεια. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό για εμάς, μαζί με τη συγκέντρωσή μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα physical παιχνίδι, οφείλουμε να διαβάσουμε τι κάνουν στην άμυνα. Από την μεριά μας, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά για να τους σταματήσουμε».

Για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κοινού στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου σε αυτό το ματς. Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει, οι υπόλοιποι θα δώσουν ό,τι έχουν στο παρκέ. Ελπίζω πως με τη βοήθεια του κόσμου μας θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις