Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρατσιστική επίθεση του Ρέινα στον Βινίσιους στο Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Mαδρίτης

Ρατσιστική επίθεση του Ρέινα στον Βινίσιους στο Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Mαδρίτης
Reuters

Νέο ρατσιστικό επεισόδιο στο ισπανικό ποδόσφαιρο αποκαλύπτει έγκυρο Μέσο της χώρας, με θύμα τον Βινίσους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πέπε Ρέινα της Βιγιαρεάλ φέρεται να μίλησε με τραγικό τρόπο στον Βραζιλιάνο.

Νέα ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ο Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης, περίπου ένα μήνα μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στο γήπεδο της Βαγιαδολίδ. Αυτή τη φορά όμως, τα απρεπή σχόλια δεν ήρθαν από την εξέδρα αλλά από παίκτη της Βιγιαρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή (3-2) της Βιγιαρεάλ, σε ματς για τους «16» του Copa del Rey και σύμφωνα με το ισπανικό «El Chiringuito TV» κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των φιλοξενούμενων για το τρίτο γκολ, ο Βινίσιους πέρασε μπροστά από τον πάγκο των «κίτρινων υποβρυχίων» με αποτέλεσμα ο έμπειρος τερματοφύλακας, Πέπε Ρέινα να επιτεθεί φραστικά στον ταλαντούχο επιθετικό λέγοντας του: «Φύγε από εδώ μ@λ@κ@ μαύρε. Θα σε σκοτώσω».

Ο Πέπε Ρέινα φαίνεται να αντιμετωπίζει το φάσμα της τιμωρίας τριών αγωνιστικών, ενώ δεν είναι και απίθανη η επιβολή ενός μεγάλου προστίμου τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις