Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ραζνάτοβιτς: «Η μεταγραφή Σπανούλη στον Ολυμπιακό ήξερα ότι θα ήταν μεγάλο πρόβλημα»

Ραζνάτοβιτς: «Η μεταγραφή Σπανούλη στον Ολυμπιακό ήξερα ότι θα ήταν μεγάλο πρόβλημα»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε για τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, αλλά και για τις επιπτώσεις που γνώριζε πως θα υπήρχαν μετά την αλλαγή στρατοπέδου του Kill Bill.

Ο γνωστός μάνατζερ δήλωσε για τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό: «Όταν ο Σπανούλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, ήξερα αμέσως ότι αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα, ακόμη και για μένα. Ήταν μία μεταγραφή χωρίς προηγούμενο, καθώς δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους στον Παναθηναϊκό. Επίσης, είχα εξαιρετικές σχέσεις και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, στήριξα τον παίκτη μου σε εκείνη την περίπτωση.

Ο τρόπος μου είναι να λέω την αλήθεια στον παίκτη μου, ακόμη και τα άσχημα, καθώς εάν διαχειριστούν την χειρότερη κατάσταση, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα στο μέλλον. Σε αντίθεση με τους Αμερικανούς συναδέλφους μου, που λένε στον παίκτη αυτά που θέλει να ακούσει. Πάντα παλεύω ώστε ο παίκτης να μην κάνει κάποιο λάθος και νομίζω ότι έχω πετύχει αρκετά σ’ αυτό το κομμάτι».

Σχετικά με τις προμήθειές του ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε: «Υπάρχει μία διαφοροποίηση με τις πληρωμές. Όταν μία ομάδα καλέσει κάποιον παίκτη και θέλει να τον υπογράψει, τότε τον εκπροσωπώ και παίρνω προμήθεια 3% από το συμβόλαιό του. Εάν ο παίκτης δεν έχει ομάδα και κανείς δεν τον έχει καλέσει, τότε του βρίσκω συμβόλαιο και παίρνω το 6%. Είναι μία τίμια συμφωνία και δεν είναι κάτι που δεσμεύει τους παίκτες, καθώς όλοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Αυτό έχει επιτυχία και τα κάνει πιο απλά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις