Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ραζόν Ρόντο: Ο πρώην NBAer συνελήφθη για κατοχή όπλου και ναρκωτικών

Ραζόν Ρόντο: Ο πρώην NBAer συνελήφθη για κατοχή όπλου και ναρκωτικών
ΑΠΕ

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη για τον Ραζόν Ρόντο.Ο πρώην NBAer συνελήφθη με την κατηγορία παράνομης κατοχής όπλου, μαριχουάνας και συνέργων ναρκωτικών.

Ο Ραζόν Ρόντο συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (28.01.2024) στην περιοχή Τζάκσον της Ιντιάνα. Ο πρώην NBAer υποβλήθηκε σε έλεγχο από την τροχαία μετά από μια οδηγική παράβαση το απόγευμα της Κυριακής, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός WDRB-TV, επικαλούμενος δικαστικά αρχεία και εκπρόσωπο της αστυνομίας της Πολιτείας των ΗΠΑ.

Ο αστυνομικός που σταμάτησε τον 37χρονο Ρόντο μύρισε μαριχουάνα στο αυτοκίνητο του πρώην ΝΒΑερ και κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε βρέθηκε ένα όπλο, μαριχουάνα και σύνεργα ναρκωτικών. Ο Ρόντο μεταφέρθηκε σε κρατητήριο φυλακής στην κομητεία Τζάκσον και στη συνέχεια κατέθεσε εγγύηση.

Σε 16 σεζόν στο ΝΒΑ, ο Ρόντο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, με Μπόστον Σέλτικς και Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ έπαιξε τέσσερις φορές σε All Star Game, προτού αποσυρθεί μετά το τέλος της περιόδου 2021/22. ελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2022.

Πλέον ο Αμερικανός άσος θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις