Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ύβρεις και γιούχα μετά το Λαμία – ΠΑΟΚ αλλά και χειρονομία από τον Ρουμάνο τεχνικό

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ύβρεις και γιούχα μετά το Λαμία – ΠΑΟΚ αλλά και χειρονομία από τον Ρουμάνο τεχνικό

Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” την Λαμία στο “Αθ. Διάκος” με 5-1, στον πρώτο ημιτελικό των δυο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην περνάει απαρατήρητος από τους οπαδούς των γηπεδούχων. “Χαμός” μετά τη λήξη του αγώνα, τη στιγμή των δηλώσεών του στην κάμερα της Cosmote TV, με τον κόσμο να τον βρίζει και τον Ρουμάνο να τους στέλνει για… ύπνο με μια χειρονομία.

Ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα της Λαμίας, αλλά τόσο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και μετά, ο Ραζβάν Λουτσεσκου είχε παράπονα από τη διαιτησία.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ρουμάνος τεχνικός κλήθηκε να μιλήσει στο flash interview της Cosmote TV και… τα άκουσε για τα καλά. Οι φίλοι των γηπεδούχων που είχαν παραμείνει στο “Αθ. Διάκος” άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τον Λουτσέσκου, αλλά και να τον γιουχάρουν, κάνοντας απίστευτη φασαρία!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε ζητώντας πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Αντέτζο και γύρισε προς την κάμερα

Απ’ τη μεριά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του -αντιλαμβανόμενος την ένταση που είχε δημιουργηθεί- ενώ έκανε μια κίνηση προς την εξέδρα (σ.σ. στέλνοντας δυο φορές τους φίλους των γηπεδούχων να πάνε για ύπνο και να αποχωρήσουν).

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Υπήρχε μια απόφαση από το VAR, δεν έδωσε πέναλτι. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο. Η ομάδα κερδίζει με καλή νοοτροπία. Φανταστείτε αυτή η κατάσταση να γινόταν με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Τα τρία μέτρα οφσάιντ, το πέναλτι. Αυτά είναι σκόπιμα. Βλέπουμε τι γίνεται. Φανταστείτε να γινόταν στις άλλες ομάδες. Εμείς συνεχίζουμε με τα δικά μας όπλα. Είναι καταστάσεις που δημιουργούν σύγχυση και αναστάτωση» ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις