Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Άφησαν το «Μπερναμπέου» με το σκορ στο 0-1 και πανηγύρισαν απ’ έξω το απίστευτο φινάλε

Ρεάλ Μαδρίτης: Άφησαν το «Μπερναμπέου» με το σκορ στο 0-1 και πανηγύρισαν απ’ έξω το απίστευτο φινάλε
Reuters

Έκαναν το λάθος να αποχωρήσουν από το “Μπερναμπέου” για να… προλάβουν και την κίνηση, νομίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης μένει εκτός τελικού του Champions League. Η “Βασίλισσα” όμως έστειλε τον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση και ανάγκασε τους συγκεκριμένους οπαδούς της να πανηγυρίσουν εκτός γηπέδου..

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ακόμη μία απίστευτη ανατροπή, νίκησε την Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 στην παράταση, στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και πήρε πανάξια την πρόκριση για τον τελικό της 28ης Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, διεκδικώντας το 14ο τρόπαιο της Ιστορίας της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκα μια.. ανάσα από τον αποκλεισμό, αλλά πέτυχε δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, στέλνοντας έτσι το ματς στην παράταση, λίγο πριν ο Καρίμ Μπενζεμά της δώσει την πρόκριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι παίκτες του Αντσελότι δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στο… θαύμα, σε αντίθεση με αρκετούς οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι αποχώρησαν από το “Μπερναμπέου” λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Όπως όμως φαίνεται και από βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, δεν ήταν λίγοι αυτοί που… πρόλαβαν το δεύτερο γκολ του Ροδρίγκο έξω από το “Μπερναμπέου”, πανηγυρίζοντας για το σκορ παράτασης που έφτιαξε με τόσο ανέλπιστο τρόπο η ομάδα τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις