Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Αζάρ: Κίνδυνος για την καριέρα του Βέλγου, τι αναφέρει ο γιατρός του

Ρεάλ Μαδρίτης – Αζάρ: Κίνδυνος για την καριέρα του Βέλγου, τι αναφέρει ο γιατρός του
Reuters

Ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αρκετά πιθανό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να μπορέσει να δώσει το παρών στο Euro το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον γιατρό του, τα πράγματα είναι σοβαρά

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η καριέρα του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το 2019 από την Τσέλσι έναντι 150 εκατ. ευρώ, αλλά οι τραυματισμοί τον έχουν περιορίσει σε μόλις 25 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πλέον, φέρεται να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βάλει πρόωρα τέλος στην καριέρα του!

Ο 30χρονος Αζάρ αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο της σαββατιάτικης νίκης της Ρεάλ (2-1) επί της Έλτσε, επέστρεψε από μυικό πρόβλημα, αλλά οι «μερένγκες» ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πρόβλημα στον πρωταρχικό μυϊκό σύνδεσμο ανάμεσα στον κορμό και τα κάτω άκρα.

Ο γιατρός του, Βίκτορ Γκονζάλες, σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «El Transistor», υπογράμμισε τον κίνδυνο που διατρέχει αν υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση: «Μια τρίτη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του Αζάρ είναι μεγάλο ρίσκο, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς εγχείρηση, Ο Αζάρ θα είναι έτοιμος να προπονηθεί ξανά μετά από μήνες, αλλά όχι να παίξει. Από την εμπειρία μου, βλέπω πολύ δύσκολο ο Αζάρ να παίξει ξανά για τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν».

Να αναφέρουμε ότι ο νέος τραυματισμός του Αζάρ έχει προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με την εθνική Βελγίου. Η «Βασίλισσα» θέλει ο 30χρονος άσος να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, προκειμένου να επιστρέψει στη δράση προς τα τέλη της σεζόν. Οι Βέλγοι, από την άλλη, κρίνουν αναγκαία τη χειρουργική επέμβαση, που θα τον θέσει νοκ άουτ σχεδόν για όλη την υπόλοιπη σεζόν, αλλά θα του επιτρέψει να προλάβει το Euro!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις