Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Τιτανομαχία με φόντο τον τελικό του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Τιτανομαχία με φόντο τον τελικό του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται απόψε (22:00, MEGA, Cosmote TV) στο Μπερναμπέου με έπαθλο το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Η Λίβερπουλ έκλεισε χθες (3/5) θέση στο Παρίσι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι να φιλοδοξούν να κάνουν παρέα στους Κόκκινους στον τελικό του Champions League.

Λίγες μέρες έπειτα από την απίθανη ποδοσφαιρική παράσταση στο Μάντσεστερ, οι δύο ομάδες συγκρούονται και πάλι, με τη Σίτι να έχει ένα μικρό προβάδισμα, μετά το 4-3 του πρώτου αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται, το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε ημιτελικό του Champions League είναι 13, που σημειώθηκε όταν η Λίβερπουλ επικράτησε της Ρόμα με 7-6 το 2017/18.

«Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τον πρώτο ημιτελικό. Η ισπανική ομάδα, έχοντας βγάλει εκτός -στα προημιτελικά-την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, καλείται να απαντήσει θετικά σε μία ακόμα αγγλική πρόκληση στον 31ο ημιτελικό-ρεκόρ της σε αυτή τη διοργάνωση.

Ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι-από την άλλη-, θα βρεθεί σε έναν δεύτερο σερί τελικό με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, μετά από εκείνον της περασμένης σεζόν, βλέποντας την ομάδα του να χάνει 1-0 από την Τσέλσι. Αυτή την φορά ελπίζει να τα καταφέρει…

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των ρεβάνς των ημιτελικών στο Champions League:

Τρίτη 3 Μαίου
Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ 2-3 (α’ ματς 0-2)

Τετάρτη 4 Μαΐου
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι (α΄ματς 3-4)

Τελικός 28 Μαΐου-Παρίσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις