Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Οριστικό! Εκτός clasico ο Νεϊμάρ

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Καταλανοί αποφάσισαν τελικά να μην χρησιμοποιήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό στο σημερινό ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο “Μπερναμπέου”.

Υπό τον κίνδυνο τιμωρίας, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να ρισκάρουν. Ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε στην -προ δυο εβδομάδων- ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μάλαγα, ενώ τιμωρήθηκε και με δυο ακόμα αγωνιστικές για το ειρωνικό χειροκρότημα προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης. Οι Καταλανοί έκαναν ένσταση, αλλά το TAD (ισπανικό αθλητικό δικαστήριο) δεν συνεδρίασε κι έτσι επικράτησε ένα… χάος για το αν τελικά ο Βραζιλιάνος έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ.

Οι “μπλαουγκράνα” εξέφρασαν αρχικά την άποψη πως -από τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση- ο παίκτης θα πρέπει να παίξει κόντρα στους Μαδριλένους (εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής από την αποβολή του, στο ματς με την Ρεάλ Σοσιεδάδ). Έτσι, άφησαν… ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρουν τον παίκτη στην 18αδα τους, περιμένοντας μέχρι και σήμερα την απόφαση και ρισκάροντας να τιμωρηθούν, χάνοντας το ματς με 3-0 στα χαρτιά.

Τελικά, οι Καταλανοί έκαναν πίσω και γνωστοποίησαν πως ο Νεϊμάρ έμεινε εκτός αποστολής του ντέρμπι…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε