Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τύπος στην Ισπανία «πετσοκόβει» «μερένγκες» και Ζιντάν (pics)

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τύπος στην Ισπανία «πετσοκόβει» «μερένγκες» και Ζιντάν  (pics)

Ποδοσφαιρικός «σεισμό» για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον αποκλεισμό σοκ από την… άγνωστη Αλκογιάνο στο Κύπελλο Ισπανίας. Τα σχόλια του Τύπου της χώρας για την ομάδα και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Έχει και… πιο κάτω; Θύμα μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του κυπέλλου Ισπανίας έπεσε η Ρεάλ Μαδρίτης που αποκλείστηκε από την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Αυτή ήταν η 5η φορά τα τελευταία 21 χρόνια που η Ρεάλ Μαδρίτης που δέχθηκε «φάπα» στο Κύπελλο Ισπανίας από ομάδα μικρότερης κατηγορίας

Click4more: Ιστορική «φάπα» για την Ρεάλ – Αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την άσημη Αλκογιάνο (video)

Η πρώτη ήταν η Τολέδο τη σεζόν 2000-01, ενώ ακολούθησε επτά χρόνια αργότερα η Ρεάλ Ουνιόν σε διπλά παιχνίδια. Την αμέσως επόμενη χρονιά ήταν η σειρά της Αλκορκόν να περάσει στα… πρωτοσέλιδα. Το πιο πρόσφατο κάζο -μέχρι το χθεσινό- είχε σημειωθεί τη σεζόν 2015-16, όταν η Ρεάλ είχε νικήσει την Κάδιθ, αλλά στο παιχνίδι είχε παίξει αντικανονικά ο τιμωρημένος, Ντένις Τσερίσεφ, κάτι που έφερε την αποβολή της «Βασίλισσας» από το θεσμό.

Φυσικά, ο Ισπανικός Τύπος περνάει… πριονοκορδέλα τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Ντροπή», αναφέρει η Marca και επισημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτήν έχοντας… βιτρίνα τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Για ταπείνωση κάνει λόγο η η καταλανική «Mundo Deportivo», ενώ η «AS» -στην ηλεκτρονική της μορφή θέλει θέμα Ζιντάν, τονίζοντας πως είναι στον «αέρα» και πάλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις