Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα περιμένει ως το… τέλος τον Εμπαπέ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα περιμένει ως το… τέλος τον Εμπαπέ!

  Αποφασισμένη να περιμένει για τον Κιλιάν Εμπαπέ, μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, στις 31 Αυγούστου, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ισπανικών εφημερίδων.

Η «Marca» σημειώνει πως η Ρεάλ θέλει ή να καταφέρει να πάρει την υπογραφή του 18χρονου Γάλλου επιθετικού ή τουλάχιστον να εξασφαλίσει την άφιξή του για τη σεζόν 2018-2019, γνωρίζοντας ότι Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι αλλά και Αρσεναλ περιμένουν στη γωνία. Όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να ανταγωνιστεί με προτάσεις, όπως της Παρί Σ.Ζ που εξασφαλίζουν στον Εμπαπέ μισθό πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα, κάτι που στην Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μία πιθανή του άφιξη, φυσικά θα «απελευθερώσει» άλλους παίκτες. Πρώτος υποψήφιος ο Αλβάρο Μοράτα, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί τελικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει διχάσει την οικογένεια Εμπαπέ. Ο πατέρας είναι αυτός που επιμένει για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, αλλά η μητέρα θέλει Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του Κιλιάν Εμπαπέ. Επίσης ο ιδιοκτήτης της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, δεν θέλει να δει το αστέρι της ομάδας του στην Παρί Σεν Ζερμέν και αν είναι να χάσει κάποια χρήματα, προτιμάει να τον παραχωρήσει στην Ρεάλ Μαδρίτης παρά στην Παρί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε