Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 6-0: Σαρωτική νίκη με ιστορικό χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 6-0: Σαρωτική νίκη με ιστορικό χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά
Reuters

Πιάνοντας εκπληκτική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και με τον Καρίμ Μπενζεμά να σημειώνει χατ-τρικ, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την Βαγιαδολίδ στο “Μπερναμπέου” (6-0) για την 27η αγωνιστική στη La Liga.

Επιστροφή στις νίκες για την Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Αντσελότι δεν συνάντησε… αντίσταση από την Βαγιαδολίδ και επικράτησε με 5-0, “καθαρίζοντας” το “τρίποντο” από το πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε τέσσερα γκολ.

Με τη νίκη αυτή, οι “μερένγκες” έφτασαν τους 59 βαθμούς (δεύτεροι στο βαθμολογικοί πίνακα) και βρίσκονται στο -12 από την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ, μέσα σε οκτώ λεπτά (29′, 32′ και 36′).

Το σκορ για την “Βασίλισσα” άνοιξε ο Ροδρίγκο στο 22′, ενώ ο Βραζιλιάνος σκόραρε και στο 66′, τέρμα που ακυρώθηκε από το VAR για χέρι. Ο Ασένσιο έκανε 5-0 στο 73′, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90+2′ από γκολάρα του Λούκας Βάσκεθ.

Να αναφέρουμε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε το πιο γρήγορο χατ-τρικ ιστορία των “μερένγκες” στην La Liga μετά τον Ιέρο ο οποίος είχε σκοράρεις τρις μέσα σε έξι λεπτά στις 19 Απριλίου 1992.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν σταμάτησε σε αυτό το ρεκόρ. Έγινε και ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης με 20+ γκολ για 11 ολόκληρες σεζόν. Κάτι αντίστοιχο είχαν κατορθώσει οι θρύλοι Ραούλ και Ντι Στέφανο αλλά για 10 αγωνιστικές περιόδους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις