Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Βάζουν στο «κάδρο» Ραούλ και Λεβ σε περίπτωση αποχώρησης του Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Βάζουν στο «κάδρο» Ραούλ και Λεβ σε περίπτωση αποχώρησης του Ζιντάν
Reuters

Ένα… διπλό πλάνο αντικατάστασης του Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως καταστρώνεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην περίπτωση που ο Γάλλος τεχνικός δεν συνεχίσει στον πάγκο της «βασίλισσας».

Μπορεί να έχει ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η εικόνα των «μερένγκες» σε Ισπανία και Champions League έχει φέρει -ουκ ολίγες φορές- παράπονα προς το πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός εμφανίζεται από αρκετά ξένα Μέσα, να σκέφτεται την αποχώρηση του από την Ρεάλ, έχοντας σαν πρώτο του μέλημα, να καθίσει στον πάγκο της Γιουβέντους.

Οι «μερένγκες» όμως δεν περιμένουν τις εξελίξεις και εμφανίζονται έτοιμοι για το ενδεχόμενο του… διαζυγίου. Σύμφωνα με την «AS», στο… κάδρο –για να καλυφθεί το «κενό» που θα αφήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν-  βρίσκονται οι Ραούλ και Γιόακιμ Λεβ.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα ηνία της Καστίγια (ομάδα Νέων του συλλόγου) από το 20219, κερδίζοντας εμπειρίες για την «προαγωγή» του. Την .ι.δια στιγμή, ο προπονητής της «νασιονάλμάνσαφτ» έχει κάνει γνωστό πως το καλοκαίρι του 2021 θα αποχαιρετήσει την εθνική Γερμανίας μετά από 14 συναπτά έτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις