Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: «Μερικές φορές πρέπει να φύγεις για το καλό όλων»

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: «Μερικές φορές πρέπει να φύγεις για το καλό όλων»
Reuters

Ορθάνοικτη την… πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης άφησε με δηλώσεις του ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει της αυριανής (16/05, 19:30) αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο των «μερένγκες», τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

“Η ερώτηση είναι πολύ βαρετή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να συμβούν. Εδώ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν βλέπω πιο μακριά από την καθημερινότητα. Μπορεί να νομίζετε ότι το λέω για να διώξω κάθε ευθύνη, επειδή τα πράγματα περιπλέκονται. Δεν είναι γι’ αυτό. Κάνω ό,τι κάνω και το κάνω στο έπακρο”, δήλωσε αρχικά ο 48χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Ζιντάν εμφανίστηκε αινιγματικός, ανοίγοντας την πόρτα εξόδου, χωρίς να την περνάει απαραίτητα: “Έρχεται ο καιρός που χρειάζεσαι μια αλλαγή, επειδή είναι καλό για όλους. Υπάρχουν φορές που πρέπει να μείνεις, φορές που πρέπει να φύγεις για το καλό όλων. Είμαι όπως πάντα, επειδή δεν ξέρω τι θα συμβεί σε 2-3 χρόνια. Είμαι χαρούμενος όποτε βλέπω τους προπονητές μου να προπονούν, αν και μερικές φορές τα πράγματα σοβαρεύουν. Είμαι προνομιούχος”.

Να αναφέρουμε ότι τόσο τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, όσο και αυτά από μεγάλα δημοσιογραφικά δίκτυα της Ευρώπης, θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Γάλλου από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδριτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις