Αθλητικά

Ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα έκανε ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέβηκε στην 4η θέση των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στην Ευρωλίγκα με τις 10 που μοίρασε στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάλαγα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και έχει βάλει στο στόχαστρο τον Πάμπλο Πριτζιόνι που έχει 798. Λογικά μέσα στη σεζόν θα τον ξεπεράσει αφού ο Σπανούλης πραγματοποιεί την πιο δημιουργική χρονιά της καριέρας του με 5,6 ασίστ ανά ματς.

Οι 10 ασίστ που μοίρασε ήταν οι περισσότερες γι’ αυτόν σε ματς της Ευρωλίγκας ενώ θα μπορούσε να είχε ακόμη περισσότερες αν οι συμπαίκτες του δεν αστοχούσαν σε πολλά ελεύθερα σουτ.

Στην κορυφή της λίστας είναι ο Διαμαντίδης που έχει ξεπεράσει τις 1000 ενώ δεύτερος είναι ο Παπαλουκάς. Σύντομα η πρώτη τριάδα θα είναι ελληνική.

Επιβλητικός Ολυμπιακός στη Μάλαγα! Με το… δεξί στο Top-16

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα